Image

 

Schadeherstel

 


Eigen schuld of juist een situatie waar u helemaal niets aan doen kon: we weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Ook tijdens het autorijden. Heeft u toch een keer schade aan uw auto gekregen, dan vindt u het belangrijk dat zoiets zo snel als kan gefikst wordt. Breng op zo’n moment een bezoek aan onze werkplaats en voorzie uw auto van professioneel schadeherstel. Wij zullen de autoschade dan zo vlug mogelijk voor u oplossen.

Schadeherstel: afwikkeling
Bij Autobedrijf Zuithof repareren we niet alleen de schade, we zorgen voor een algehele afwikkeling van de schade. Ook kunnen we heel goed de schade aan de auto voor u taxeren. We doen ons best om u zo weinig mogelijk ongemak te geven. Waardoor u de auto maar heel kort hoeft te missen. Wilt u tijdelijk ook een leenauto of heeft u hulp nodig bij de verdere afwikkeling met de verzekering? Wij doen er alles aan om u op elk vlak te ondersteunen.

Ook ruitreparaties
U kunt allerlei soorten schade aan uw auto hebben, het kan ook gewoon gaan om een klein sterretje, een deuk of een kras in uw voorruit. Wat er ook gebeurd is: wij staan dagelijks klaar voor u en repareren de ruit deskundig en snel.

Ook gebruikmaken van de schadeherstelmogelijkheden van Autobedrijf Zuithof? Neem dan contact op of maak online een afspraak.

 

schade.jpg