Hof van Twente

19-08-2021 09:53
Hof van Twente-2021-08-19 09:53:53

Uw autobedrijf in de regio Hof van Twente

Bent u op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in de regio Hof van Twente? Autobedrijf Zuithof voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften incl. garantie. Kom eens vrijblijvend langs. De koffie staat klaar!

Grootste aanbod auto’s van Hof van Twente

“Wij zijn een laagdrempelig en veelzijdig autobedrijf dat al 59 jaar gevestigd is aan het Tusveld in Bornerbroek. Joan Zuithof is destijds met het bedrijf begonnen en in de loop der jaren is het steeds uitgebreid. In 1992 hebben wij dit mooie autobedrijf van Joan overgenomen en onze oudste zoon Jarno zal het later weer van ons overnemen. Wij zijn een echt familiebedrijf en wat voor ons heel belangrijk is, is dat de klant echt als klant wordt behandeld en geen nummer is. We hebben een eigen schadeafdeling, zijn Subaru 6-sterrendealer en gespecialiseerd in Suzuki. Onze slogan is: sterk in elk merk."

Heeft u plannen om een auto te kopen en woont u in Hof van Twente? Voor een nieuwe of gebruikte auto klopt u aan bij Autobedrijf Zuithof. In onze showroom maakt u kennis met het grootste aanbod occasions van Hof van Twente!  U bent bij ons aan het juiste adres in uw zoektocht naar een nieuw of tweedehands voertuig. Daarmee bieden we voor iedereen een passende oplossing en een eerlijk advies.  Bovendien is het altijd mogelijk om een proefrit te maken zodat u weet wat u koopt.

Auto huren in Overijssel

Behalve verkoop is ons autobedrijf ook gespecialiseerd in de verhuur van auto's. Zo boekt u bij ons bijvoorbeeld een 9-persoonsbus voor een zomer- of wintersportvakantie. De wagen krijgt u altijd mee met volle tank en zo levert u het voertuig ook weer bij ons in. De tarieven die wij in rekening brengen zijn inclusief BTW, vervangend vervoer in heel Europa en een allrisk verzekering. 

Waarom u kiest voor Autobedrijf Zuithof

In ons autobedrijf ontvangt u altijd een eerlijk advies. Als BOVAG-gecertificeerd bedrijf kennen we voertuigen als geen ander en maken we tevens gebruik van de nieuwste apparatuur. We maken altijd duidelijke afspraken bij verkoop of verhuur. Bij aankoop van een tweedehands of nieuw voertuig profiteert u van BOVAG garantie een APK en afleveringsbeurt. Tevens bieden wij gratis vervangend vervoer en kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Ook wanneer u woont in Hof van Twente, kom eens langs voor een lekker kopje koffie en advies op maat door een expert.