Modellen

Al wat u nodig hebt, is plezier. Met een combinatie van een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden die u enthousiast maken, is de SUBARU XV de inspiratie om het leven te leiden dat u wil. Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de SUBARU XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfort. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

Leef vol vertrouwen. Leef nu. Men zegt dat het leven een verzameling is van momenten. Daarom is er de Outback om e erdoor te loodsen en elk moment van tel te maken. Start uw avonturen en ga vol vertrouwen uw reislust tegemoet. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: Stoere go-anywhere-capaciteiten, veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles wat u helpt comfortabel en met gemoedsrust uw bestemming te bereiken.

Welkom in een wereld vol nieuwe mogelijkheden. Zowel het interieur als het exterieur van de geheel nieuwe Forester werd gerestyled naar een hoger niveau qua comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u in al uw dagelijkse avonturen te ondersteunen. De nieuwe Forester moedigt u zelfs aan om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met een stevig en makkelijk manoeuvreerbaar compact chassis dat tegelijk ook ruim en comfortabel is binnenin geeft de Forester u gemoedsrust omdat u weet dat iedereen volop geniet van hun tijd.

SUZUKI CELERIO UITGELICHT Compact vanbuiten, groots vanbinnen. De Celerio is zuinig, verrassend praktisch en bijzonder veilig. Een echte alleskunner.

SUZUKI IGNIS UITGELICHT De Ignis valt op met zijn karakteristieke design. Deze Ultra Compact SUV biedt verrassend veel binnenruimte. En is voorzien van uitstekende veiligheidsvoorzieningen en innoverende technieken.

SUZUKI SWIFT UITGELICHT De nieuwe Suzuki Swift verrast. Niet alleen door zijn verbeterde comfort en veiligheid, de Swift is ook groots in ruimte. En onze sportieve vijfdeurs is nu nóg leuker om in te rijden!

SUZUKI S-CROSS UITGELICHT Dé ruime crossover, goed uitgerust voor elke rit. Met de nieuwste technieken, plek voor vijf volwassenen en genoeg trekgewicht voor de caravan.

SUZUKI VITARA UITGELICHT De schoonste en zuinigste allroader vol geavanceerde techniek. Met een modern en herkenbaar SUV-design.

SUZUKI JIMNY UITGELICHT De avontuurlijke Jimny is gemaakt voor uitdagende terrein- en weersomstandigheden. Maar ook in de stad voelt deze compacte lifestyle auto zich thuis.